Over ons

De producten van ons eigen merk zijn ontworpen en/of gemaakt door initiatiefnemer Annelyn.
Het zijn voornamelijk “wannahaves” voor jezelf of voor een leuk cadeautje om iemand anders blij mee te maken! Onze collectie wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld en gaat mee met de trend van dit moment.  

Naast ons eigen merk zijn er ook een aantal merken toegevoegd aan de shop die perfect aansluiten bij het concept van ON MY MINT.
Zo kun je een compleet cadeau voor jezelf of een ander online samenstellen! Voorbeelden van deze merken zijn de kaarsen en kandelaars van ‘Branded By’, de keuken artikelen van ‘Gusta’ of de babyproducten van ‘Meyco’ en ‘Happy Horse’,

De bedrijfsnaam (met bewuste spelfout) is ontstaan omdat ik naast mijn toenmalige werk, hobby’s, familie & vrienden iets “on my mind’ wilde hebben en de ideeën die in m’n brein opgesloten zaten graag wou bevrijden. Waarom is de naam verkeerd gespeld? Dat is niet omdat ik slecht ben in Engels, integendeel. Maar omdat ik graag woordspelingen maak en omdat ik groot fan ben van de kleur Mint. Deze kleur zie je dan ook altijd terug in de artikelen en/of verpakkingen.

Het is in 2016 begonnen met het maken van armbandjes. Kort daarna werden kaarten toegevoegd aan het assortiment. En voordat je het weet heb je een compleet assortiment met leuke “handmade wannahaves”.
Uiteraard kan ik niet álles zelf maken, dus er zijn ook een aantal producten die ik ontwerp en dan vervolgens naar een andere producent gaan. Echter komen deze producten altijd weer terecht in onze handen en hebben we er écht nog veel werk van om het tot een eindproduct te krijgen. 

Inspiratie doe ik overal op. Er is nooit een tekort aan creatieve ideeën, af en toe wel aan slaap 😉 

KVK-nummer: 66628741
BTW-nummer: NL001792537B86

Winkel adres:
Warmoesstraat 13
9076 DL Sint Annaparochie

E-mailadres:
info@onmymint.nl